Biyoloji Bölüm Başkanlığı Görev Değişimi

24.08.2022 tarihinden itibaren Biyoloji Bölüm Başkanlığına Prof. Dr. C. Varol TOK atanmıştır.

Biyoloji Bölüm Başkanlığı görevini başarılı  bir  şekilde  yürütmüş olan Bölümümüz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Okan ACAR'a, Bölüm Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Ersin KARABACAK ve Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Demir'e, önceki Bölüm Başkan Yardımcıları Prof. Dr. Nurcihan HACIOĞLU DOĞRU ve Doç. Dr. Nurşen ÇÖRDÜK'e bölümümüze verdikleri emek ve katkılar için  teşekkür  eder,  bundan  sonraki çalışmalarında başarılar dileriz.

26.08.2022 tarihinden itibaren Biyoloji Bölümü Başkan Yardımcılığı görevlerine Doç. Dr. Mert GÜRKAN ve Dr. Öğr. Üyesi Neslihan Demir atanmıştır. Öğretim Üyelerimize yeni görevlerinde başarılar dileriz.