Direnen Gökçeada Tuz Gölü Sulak Alanı ile Çevre Bilincinin Geliştirilmesi Çalıştayı

Bölümümüz öğretim üyesi Prof. Dr. Herdem Aslan’nın yönetim kurulu başkanı olduğu Su Ekosistemlerini Koruma Derneği’nin Turquoise Coast Environment Fund (TCEF) desteği ile yürüttüğü “Direnen Gökçeada Tuz Gölü Sulak Alanı ile Çevre Bilincinin Geliştirilmesi” projesi kapsamında 12-14 Haziran 2023 tarihleri arasında Gökçeada’da bir çalıştay düzenlenmiştir. Gökçeada halkının büyük bir ilgi gösterdiği çalıştay üniversitemizin değerli hocalarının çeşitli sunumları, arazi çalışmaları ve Gökçeada halkı tarafından hazırlanan belgesel, tiyatro, fotoğraf sergisi, müzik ve dans gösterileri ile büyük bir festivale dönüşmüştür. Çalıştay ile ilgili detaylı bilgilere www.suekos.org adresinden ulaşabilirsiniz.

Program.pdf