Bölümümüzün 2209-A Proje Başarısı

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından yürütülen “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” 2021/1 dönemi kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nden 17 proje desteklenmiş olup, 8 tanesi FEF Biyoloji Bölümü; 1 tanesi FEF Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü; 8 tanesi de Eğitim Fakültesindeki hocalarımızın danışmanlığında yürütülecektir.

Bölümümüzde 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı çerçevesinde yürütülecek   8 adet projenin Danışmanları olarak öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Bülent GÜNDÜZ, Prof. Dr. Herdem ASLAN, Doç. Dr. Nurcihan HACIOĞLU DOĞRU, Doç. Dr. Mert GÜRKAN ve Dr. Öğr. Üyesi Neslihan DEMİR ile proje yürütücüsü öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

2209-A Programı 2021/1. dönem çağrı sonucuna ilişkin, destek hakkı kazananların listesi ve üniversitelere göre başvuru/destek sayıları listelerini görmek için tıklayınız.